Skapa en hel kollektion av profilprodukter

Alla gillar väl att få presenter! Ju fler presenter desto bättre, eller hur? Att få så kallade goodiebags är mycket uppskattat. Genom att skapa en kollektion av profilprodukter ger du bort något som både uppskattas och skapar återkommande exponeringar av ditt företag, året runt.

Se till att goodiebagen har en bredd

En goodiebag sätts oftast ihop i samband med julen för att ge bort till medarbetare eller i samband med diverse sponsrade event för att ge till kunder. Eftersom man inte vet i förväg vem som blir mottagare av goodiebagen är det viktigt att den har en bredd vad gäller produkterna i den. Det vill säga att innehållet i goodiebagen behöver tilltala många, oavsett kön, ålder och intressen.

Vilka typer av profilprodukter ska goodiebagen ha?

Det kan vara en fördel att ha en mix av säsongsbetonade profilprodukter tillsammans med produkter som inte berörs av säsong. På så vis får du en goodiebag som fungerar året runt och produkter som kommer till användning. Visst det kanske inte är det roligaste att få en isskrapa mitt under sommaren, men det är ändå en uppskattad produkt att få. Isskrapor går alltid åt!

Godis gillar de flesta

En viss del av goodiebagen är bra om den består av godis. De flesta människor gillar godis men det ger inget långvarigt intryck. Man äter upp den inom kort och slänger eventuella förpackningar.

Schampo

Schampo fungerar både för herrar och damer. Det är en överraskande profilprodukt att få som även kommer till användning under längre tid. Lägg i en schampoflaska för män och en för kvinnor så är du på den säkra sidan. Du kan till och med komplettera med företagets egna balsam.

Shoppingpåse

Visa upp att företaget tänker på miljön. Komplettera därför goodiebagen med en återanvändningsbar shoppingpåse så att färre platspåsar behöver användas när mottagaren ska shoppa på matvarubutiken. Den här shoppingpåsen kan till och med vara själva behållaren för goodiebagen.